StrawComfort stropulver

Topkwaliteit aan een zachte prijs

StrawComfort stropulver is het resultaat van stropellets die reeds zijn vermalen tot een kruimelige en luchtige bodembedekking. Dat zorgt voor een instant zacht en volumineus strooisel met dezelfde voordelen als stropellets.

voor paarden en andere hoefdieren

Paardenliefhebbers gebruiken StrawComfort stropulver als hoogwaardig alternatief voor stro, vlas, zaagsel of houtkrullen. Het aantal enthousiaste gebruikers stijgt sedert enkele jaren voortdurend. Dat komt voornamelijk door de enorme vochtabsorptie, het gemak om uit te mesten, de aanzienlijke vermindering van het mestafval, het terugdringen van de ammoniakgeur, en de compacte opslag.

Daarnaast wordt stropulver ook gebruikt bij die zeldzame paarden of pony’s die er niet aan weerstaan om stropellets eten.

En uiteraard biedt StrawComfort stropulver u dezelfde voordelen in de stallen van andere hoefdieren zoals koeien, geiten, schapen en varkens.

voor pluimvee en konijnen

Kwekers van pluimvee en konijnen vinden in stropulver een hoogwaardig strooisel met een enorm absorptievermogen. Het draagt bij tot het welzijn en de gezondheid van de dieren, bij pluimvee onder meer door het terugdringen van pootaandoeningen zoals voetzoollaesies en hakdermatitis.

Stropulver is makkelijk is eenvoudig uit te strooien en zorgt voor een luchtige bodembedekking die makkelijk ventileert. De enorme vochtabsorptie zorgt voor een droger stalklimaat en voor gezondere dieren. De uitstekende geurabsorptie vermindert de ammoniakgeur gevoelig.

en ook voor de tuin

Daarnaast is stropulver ook heel geschikt als ecologische bodembedekker, onkruidremmend en vochtregulerend, zowel voor openbare aanplantingen als in de particuliere tuin. Stropulver is met name makkelijker te verwerken op plaatsen waar het gebruik van stropellets omwille van de hellingsgraad wat moeilijker is.

StrawComfort stropulver vindt u in de volgende verpakkingen:

StrawComfort stropulver (60 x zak 15 kg)

  • De klassieker voor particulier gebruik in de stal, in het hok en in de tuin, met handzame 15 kg zakken.
  • Vanaf € 315,00 per pallet, geleverd en BTW inbegrepen!
  • U krijgt een korting bij aankoop van meerdere pallets… Bestellen

StrawComfort stropulver (big-bags van 550 kg)

  • Populair bij pluimvee- en konijnenkwekers, maneges, stoeterijen, tuinaanleggers en openbare groendiensten.
  • Prijs op aanvraag, contacteer ons voor een offerte op maat.

Levering, prijs, betaling

Levering in heel België en BTW zijn reeds inbegrepen in onze prijzen. Zoals het hoort.

En u betaalt comfortabel via bankoverschrijving binnen 8 dagen na de levering.

Doorgaans hebben wij alle producten in voorraad en leveren wij binnen 3 werkdagen na orderbevestiging.

StrawComfort stropulver wordt geleverd op een industriepallet (100x120cm), er wordt geen statiegeld berekend en u hoeft deze niet terug te bezorgen.

Levering gebeurt met een vrachtwagen met laadlift. De chauffeur heeft een handvorklift bij om de goederen bij u te lossen, een geschikte toegang en een harde en vlakke ondergrond zijn daarvoor uiteraard wel vereist

Handelaars en grootgebruikers

StrawComfort stropulver kan u ook bestellen per volle vracht (24 pallets).

Volle vrachten worden geleverd met een trekker met oplegger. U dient op de leveringsplaats zelf de vrachtwagen te lossen. Een heftruck dient daarvoor ter plaatse aanwezig te zijn

Levertijd: ongeveer 10 werkdagen na orderbevestiging.
Contacteer ons voor een offerte op maat.

 

Boven